Kalendar IKRAM PJ

23 August 2016

Majlis Ramah Mesra (MRM) NGO 2016

Tarikh
20 Ogos 2016 (Sabtu)

Masa
2.00 - 5.00 petang

Tempat 
Restoran Sri Mutiara, Kelab Golf Perkhidmatan Awam (KGPA), 
Jalan Damansara, Bukit Kiara


Pada 20 Ogos 2016 yang lalu, Pertubuhan IKRAM Daerah Petaling Jaya telah mengadakan Majlis Ramah Mesra NGO dalam usaha membina hubungan lebih erat dan memperkukuhkan jaringan sesama persatuan dan badan-badan bukan kerajaan di Petaling Jaya.Seramai 37 orang tetamu telah hadir termasuk persatuan-persatuan dan wakil sekolah. Majlis tersebut dimulakan dengan ucapan aluan dari pengerusi majlis dan bacaan Al-Quran. 


Majlis kemudiannya diteruskan dengan ucapan perasmian oleh Tuan Anuar Aris selaku Setiausaha Pertubuhan IKRAM Petaling Jaya.


Dalam majlis tersebut, Prof Madya Dr Harlina Halizah Binti Hj Siraj telah berkongsi dengan para tetamu tentang 'Pendidikan Seksualiti - Menangani Gejala Seksual Masyarakat'. Para tetamu yang hadir turut berkongsi pandangan dan bertanyakan soalan kepada penceramah. 
Majlis diakhiri dengan sesi fotografi beramai-ramai.Semoga program kecil ini dapat menjadi tapak mula jalinan perpaduan dan jaringan yang lebih kukuh dikalangan NGO dan penggerak masyarakat sekitar Petaling Jaya.

No comments:

Post a Comment